söndag 8 september 2013

Festligheter och bästa räkmackan


Igår hade vi fest för en massa anledningar här hemma. Det blev ett livligt kalas som slutade vid 5.30 då de sista gästerna gick. Då hade vi de sista timmarna fuldansat med blommor och pom poms som mikrofoner, sjungit allsång till bland annat "stad i ljus" och sen hade jag kört ett av mina bästa partytrick vilket är att jag tar fram tekannan och kandelabern och har teater till "be our guest" ur skönheten och odjuret. För er som följer mig på instagram så har ni sett att vi fick ett stort paket av våra vänner. Mer om innehåller där kommer snart. Och även vad vi mer fick i present.
Dagens stora fråga är ändå hur det kan komma sig att jag hittade en liten blå platssmurf i vasken i morse? 

 Efter tre timmar sömn i natt så städade jag lägenheten och sedan har jag och Henrik hängt på Långedrags värdshus uteservering och ätit en långlunch och som vanligt innebär det deras galet goda räkmacka för min del. En helt underbar sensommarhelg och det är svårt att tror att vi är en bit in i september. Nu blir det tecknade film och en väldigt lugn söndag. Kanske påbörjar en ny serie då vi såg klart house of cards förra veckan. Har ni några serietips? 

6 kommentarer:

 1. Har ni inte sett Homeland ännu så spana in den. Grymt bra serie! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Homeland är ju världens bästa serie. Jag längtar så mycket till den 23/9 när säsong 3 börjar!

   Radera
 2. Svar
  1. Tack för tipset. Den ska jag spana in!

   Radera
 3. Vilken fin klänning! Var kan man hitta den? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den är från Lindex för ngn månad sedan men ska visst vara omöjlig att få tag på nu. Det syns inte på bilden men den är väldigt fint draperad. här ser man den bättre:http://instagram.com/p/cRBFvcJ_WF/

   Radera