fredag 2 augusti 2013

Som karameller

Framifrån: Nike, New balance, Nike, Nike, Reebok

Min garderob är inte särskilt färgglad. Inte det minsta faktiskt. Förutom en liten del där jag förvarar mina träningskläder. Eller numera är det inte en så liten del eftersom jag mer än gärna frossar i härliga träningskläder och ännu heller träningsskor. Jag tycker att det är så mycket roligare att träna om jag känner mig fin. De främre på bilden ovan hämtade jag ut idag från posten och resten är köpta det senaste halvåret. Som små karameller står de där i min skogarderob som annars går i svart, brunt, nude och lite pasteller på ballerinaskor. Visst blir man glad när man ser denna färgfrossa?

4 kommentarer:

 1. Man blir verkligen sugen på att shoppa skor när man ser din färgglada samling! Har du tips på någon bra webshop för Nike-skor?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hihi. Visst blir man. ;) Färgglada skor kan man liksom inte få för många av. Jag handlar nästan bara på sportamore. snabba leveranser och så får man 25 % rabatt på valfri produkt ett par veckor efter man handlat.

   Radera
 2. Använder du verkligen alla skorna? Känns det inte onödigt att köpa så mycket träningsskor?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag använder dem och nej, det känns inte onödigt. Så mycket tid jag tillbringar på gymmet så känns det som om just mina träningsskor faktiskt är väldigt bra köp.

   Radera