måndag 19 augusti 2013

Min dressade höst

Konstaterade under dagens lunch ute i solen att nu syns det på stan att folk börjat jobba på allvar. Förutom den lätt stressade blicken under lunchrusningen så märks det även på klädseln. De allt för korta shortsen och sandalerna är nu ersatta med kavajer, skjortor och pumps. Och även om det på något sätt känns vemodigt att sommaren sakta men säkert går mot sitt slut så tycker jag om denna tiden. Min garderob lämpar sig så mycket bättre för att jobba än ha semester har jag kommit fram till. Och hösten betyder ju att en garderobrensning samt påfyllning är på sin plats och av naturliga skäl blir min rensning väldigt omfattande i år. Vilket leder till att även påfyllningen blir mer omfattande än vanligt. Ett dyrt men angenämt problem.

Detta är ungefär hur jag kommer att se ut i höst, också. Dressade kavajer, söta koftor, klänningar, blusar och lite djurmönster. I övrigt får färgsskalan i svart, vitt, beige, blått och grått. Inte så revolutionerande på något sätt och väldigt typiskt mig. De mesta av produkterna nedan är redan inköpta men skorna från & other storiers ska jag nog titta på. Skulle kunna vara ett roligt inslag i min annars så klassiska garderob och väskan från Celine är väldigt fin. Frågan är bara om den är så fin att det är den som blir mitt nästa väskköp?

Den svarta klänningen från Alexander Wang, kappan från Zara, sidenklänningen från Malene Birger som jag fyndade på rea, kjolen från Zara, kavajen från Maison Scotch, zebratröjan från Lindex, blusen från HM och koftan från Dagmar hänger redan i Garderoben. Scarfsen från Malene Birger står på inköpslistan. Frågan är om väskan är väskan med stort V och om skorna från & other stories är för mig?

7 kommentarer:

 1. Sofia Charlotta19 augusti 2013 19:37

  Gillar verkligen din stil, gärna fler liknande inlägg. Skönt med lite tips som inte är så "trendiga" utan mer klassiska. Svårt att finna i bloggvärlden.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej och tack.

   Jag håller med dig. Det mesta jag ser i bloggar undrar jag faktiskt om folk går ut med. Jag ska försöka göra fler liknande inlägg. Trodde faktiskt inte att de skulle uppskattas då jag dels har en väldigt klassisk stil (på gränsen till tantig enligt vissa) och sen så spretar innehållet i min blogg ännu mer. Men det är kanske ok?

   Ha en bra dag, Emma

   Radera
 2. Med den garderoben förstår jag att det blir en stylish höst, allt är fint! En helt annan fråga, har du köpt linnelakan från H&M Home ännu? Såg i ett tidigare inlägg att du funderade på att köpa dem och jag skulle gärna vilja veta vad du tycker om dem. Jag är lite kräsen är det kommer till lakan och har förstått att du också är det :-) / Anna E

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Anna,

   Tack så mycket!

   Jag har beställt lakanen men de har inte kommit. De är på väg hem till mig och jag återkommer med omdöme när jag fått dem.

   Emma

   Radera
 3. Fantastiskt fint! Jag håller också på med min höstgarderobsplanering och ser framemot en dressad höst. En ullkavaj och en Burberry trenchcoat ligger högt upp på min lista.

  Apropå en spretande blogg, jag tycker det är alldeles perfekt. Du inspirerar på många olika plan och livet innehåller ganska många olika delar så det är fint att bloggen återspeglar det. Jag röstar på fler liknande inlägg då jag ofta har svårt att hitta tips på mer klassiska plagg.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bra köp både en Burberry trench och ullkavaj! Den trenchen är en sån man har hela livet. Sån köp gillas!

   Jo, jag börjar förstå att det är ok att min blogg spretar och att det får vara så. Men tack för att ni säger det till mig så jag slipper gå omkring och fundera över vilken inriktning jag egentligen ska välja.

   Radera
 4. Hej!
  Jag börjar om min satsning för sista gången. Nästa höst hoppas jag att jag kan klä mig som jag vill och inte bara för att just de plaggen finns i min (för stora) storlek.
  /Frida

  SvaraRadera