måndag 8 juli 2013

Just me


Min älskade sambo får ju stå ut med en hel del då han lever med mig. Ganska ofta måste han göra ganska tråkiga saker som att åka ut på massa utflykter när han helst av allt vill dricka öl och spela fotbollsspel typ. Han är också min hovfotograf. Han gör det mesta för att jag inte ska se ut som jag gör på precis alla bilder jag är med på. Igår fick han mig att dansa ute på bryggan på Särö. Då kan det så ut så här. 

Nu kickar vi igång denna sista veckan innan semester. Med tanke på hur lite folk det var när jag var ute och gick vid sextiden så känns det som om de flesta redan gått på semester. Du också?

5 kommentarer:

 1. Inte jag, jobbar på ett tomt kontor... En vecka kvar! En vecka.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Samma här. Eller nu är det fyra dagar!! Några roliga planer för semestern?

   Radera
 2. Fina bilder! Och vilken häftig resa du gjort. Alltid lika roligt att gå in på din blogg, du inspirerar, oavsett om det handlar om inredning eller träning!

  Ingen semester för mig då jag studerar och måste jobba under sommaren för att få det att gå ihop. Nå väl, någon gång blir jag väl klar och kan unna mig lite riktig semester!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Anna. Och tack så mycket. Vad glad jag blir.

   Hur länge till pluggar du då? Tyvärr så är det en students vardag. att jobba hela sommaren. Hoppas att du hinner njuta lite ändå!

   kram!

   Radera
 3. Jadå lite hinner jag allt njuta! Har läst fem år nu och har ett år kvar (bytte bana längs vägen). Känns segt stundtals men nu närmar jag mig tack och lov målet :)

  SvaraRadera