tisdag 23 juli 2013

Ett år kvar till trettio


Åldersångest är inget som jag någonsin drabbats av. Jag tror att livet bara blir bättre och bättre och att var sak har sin tid. Idag fyller jag 29 år och har därmed ett år kvar till 30. Jag är i mitt livs form och om ett år är planen att jag ska vara i ännu bättre form. Idag firar jag min födelsedag i lugn och ro med mina föräldrar då sambon är på sin årliga grabbsegling. Började dagen med en tidig intervallrunda på stranden och nu har jag avnjutit min födelsedagsfrukost. Vädergudarna har ju onekligen gett mig ett strålande väder i present så nu vaknas sol och bad innan det blir lunch med en fin vän. 

Hemma står dessa presenter från sambon. De är faktiskt redan öppnade. Vad det var i får ni se när jag kommer hem igen till helgen. 6 kommentarer:

 1. Åhhhhhhhh...hurra hurra hurra stort GRATTIS på födelsedagen. Så sant som det är sagt det blir bara bättre och bättre sagt från ngn som har ngr fler år på nacken. Njut din dag njut dina fantastiska resultat av ditt nya sunda jag....Glöm inte hur otroligt mkt du inspirerar.
  Kan bara ana innehållet i dessa finfina paket.

  Stor kram
  Elisabeth

  SvaraRadera
  Svar
  1. hej Elisabeth och stort tack för dina fina ord. Som vanligt!

   Innehållet i paketen får ni se när jag kommer hem till helgen. Men det stora innehåller något man kan ha blommor i!;)

   Radera
 2. Grattis på födelsedagen Emma. / Anna L

  SvaraRadera
 3. Grattis i efterskott!! Jag var också i Falkenberg i onsdags, men missade dig :). /Camilla

  SvaraRadera
 4. Hej Emma! Grattis i efterskott:) Vad är det för grön dryck du har på födelsedagsbrickan??

  SvaraRadera