tisdag 23 juli 2013

Fanny Castelius

Jag befinner mig nu hos mina föräldrar i Falkenberg. Efter ett par timmar på Skrea strand igår så tog jag med mig pappa och körde upp till stan för att besöka Fanny Castelius showroom. Fanny Castelius är ett relativt nytt märke som tilltalar min klassiska smak. Skjortor med matchande sjalar i väldigt fin kvalitet. Klassiska kavajer och de sötaste sovplaggen. De som känner mig vet ju att min garderob består av blusar, skjortor, dressade kavajer och klänningar i svart, grått, blått, bleka pasteller och alla nyanser av vitt. Och efter min viktresa det senaste halvåret så behöver jag verkligen fylla på i min garderob. Sovshortsen och skjortan med tillhörande sjal på översta bilden fick följa med hem. 
6 kommentarer:

 1. Så fina saker. Var hittar man dessa?


  / Anna L

  SvaraRadera
  Svar
  1. Deras hemsida är enklast. De har även ett showroom i Falkenberg.

   Radera
 2. Åh vad fina saker! Är helt såld på skjortan med den läckra sjalen, hur är den i storlek - normal, stor eller liten? Kram Anna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har en 36:a i skjortan. Så jag skulle säga att de är lite stora men när jag var i showroomet sa hon att de var lite små. Så antingen har jag en skev kroppsuppfattning eller så är de små.

   Radera
 3. jag har sovshortsen och sjalen, älskar dem båda!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sovshortsen bor jag typ i när jag är hemma. love theme!;)

   Radera