måndag 4 februari 2013

Vad vill ni läsa mer om?


Denna vecka har inte alls fått den start jag planerat för. Istället för en väldigt effektiv dag följt av träning har jag haft en halveffektiv dag med en massa samtal med olika läkare innan jag hamnade rätt, avbokad träning och en påtaglig smärta i magen. Nu tänker jag placera mig själv på soffan och hoppas att smärtan mår bra av vila och en kväll på soffan. 

Har ett gäng matbilder som jag tänkte lägga upp som inspiration för en sundare kosthållning om ni är intresserade? Problemet är att jag inte riktigt vet vad ni vill läsa om eftersom ni är ganska sparsamma med era kommentarer. Jag vet ju att ni är en del som är här inne och läser. Den senaste månaden så har det varit en del träning och mat. Ibland är det mycket inredning och ibland mycket bilder från vårt liv. Vad vill ni läsa om? 

8 kommentarer:

 1. Jag vill gärna ha mer recept på dina goda maträtter.

  tack för en bra blogg.

  Anna

  SvaraRadera
 2. Mer inredning och mer från ert liv! Vill ju se hur pojkvännen ser ut o sånt. Och bilder på lägenheten! Träning och sånt är inte alls lika intressant.

  SvaraRadera
 3. Jag tycker att din blogg är den perfekta mixen av allt jag vill läsa om. Just nu har jag också ett projekt att bli lite sundare så det är inspirerande att läsa dina mat- och träningsinlägg. Samtidigt så är inredning mitt största intresse (jag önskar att det var träning istället ;)) så jag älskar alla sådana inlägg. Jag skulle gärna se mer bilder från ert hem om jag skall önska något.

  SvaraRadera
 4. Det är den där blandningen som gör din blogg så härligt. Så gärna mer av allt :-)
  Gillar recept, träning och inredning.
  Krya på dig och hoppas du får en riktigt bra dag
  /Tina

  SvaraRadera
 5. Hej Emma.

  Jag var ett stort fan av din gamla blogg. Och jag förstår om du inte vill vara så privat nu längre. Fast lite mer om dig själv hade jag tyckt var roligt. Sen lite mer recept till dina matbilder.

  SvaraRadera
 6. Håller med! Blandningen är perfekt som den är, gärna mer av allt! ;-)

  /Susanne

  SvaraRadera
 7. Gillar tränings och sundmatpeppen. Men eg är det ordverifieringen som får mig att avstå kommentarer. Ser aldrig vad det står. Den är sjukt jobbig. :-)

  SvaraRadera
 8. Tack för era kommentarer. Vad roligt att ni gillar det mesta. Lovar att jag ska bli bättre på att visa er vårt hem!

  Tack!

  SvaraRadera