tisdag 12 februari 2013

På vift och visa ord


Sitter på flygplatsen och inväntar mitt flyg till Stockholm. Inleder min tripp med två dagar i Stockholm och sen vidare till fjällen. Ser fram emot ett par dagar av fjällens lugn, känns välbehövligt just nu. Bjuder på dessa visa ord som är ett av alla citat som finns uppsatt på mitt kontor för tillfället. De brukar bytas ut med jämna mellanrum. 

Ha en helt strålande dag. 

2 kommentarer:

 1. Hej,

  Du verkar resa en del via jobbet. Nu vet inte jag om du åker själv eller med kollegor. Men funderar lite över tips av saker man kan pyssla med på kvällarna själv i Göteborg. Ska nämligen dit på kurs två gånger under hösten. Gissar på att kursn slutar runt 15-16 varje dag. Men vad ska man göra ensam på kvällarna om man inte träffar några roliga kursdeltagare.Vill inte sitta på rummet hela kvällen.

  Vore kul med lite tips på vad man gör i en främmande stad själv i några dagar. Kanske även ta upp lite tips för andra städer samtidigt.Som en liten reseguide för ensamma resenärer. Eller bara svara på detta här. haha :)

  Mvh Marika

  SvaraRadera
 2. Hej Marika.

  Jag reser nästan alltid ensam. Men när jag är i Stockholm så ungås jag ibland med kollegor eller vänner på kvällarna. Dock tycker jag att det är rätt skönt att inte göra något alls när jag reser.Jag brukar har med mig ansiktsmask och inpackning och börja kvällen med att träna och sen hämta upp mat till rummet och bara slappa. Annars tycker jag att museum och utställningar är lämpliga sysselsättningar när man reser själv. Eller bara ta på sig bra skor och bege sig ut på upptäcktsfärd.

  Just i Göteborg så hade jag tagit med ordentliga skor och så promenerat. Linné, haga och nere vid vattnet är trevligt. Lite beroende på årstid och hur ljust det är på eftermiddagen så tycker jag att en tur till långedrag är att rekommendera.

  SvaraRadera