tisdag 1 maj 2012

Vuxenpoäng

Hemma efter en långhelg i Göteborg följt av mina syskonbarns kalas idag. Att starta denna galet soliga dag med tre timmar i bilen kändes sådär faktiskt. Det var dock solen utanför bilen och inte det faktum att jag var trött efter gårdagens valborgsfestligheter som gjorde mig något butter. Gårdagen var en helt förträfflig Valborg med Rosépicnic och Chlamers Cortegen i strålande sol följt av middag och vinkväll med goda vänner. Man vet dock att man börjar bli äldre när man kommer hem innan många har gått ut på krogen. Vuxenpoäng deluxe. 

Möttes av ett dammigt och stökigt hem när jag kom hem men nu doftar det av lyxigt rengöringsmedel och jag ska ta på mig min nya morgonrock och lägga mig på sängen, läsa tidningar och kolla på serier. En skön avslutning på en lång och härlig helg. 3 kommentarer:

  1. Åh visst är det IKEA:s fina sängkläder ? Tycker dom ser så himla fina ut :-)

    SvaraRadera
  2. Ja det är de. De är superfina men kvaliteten är sådär. Är man van vid en väldigt bra kvalitet på sängkläder så kan man bli besviken. Våriga och fina är de iallafall och skönt avbrott mot alla vita sängkläder.

    SvaraRadera
  3. Fin morgonrock. Var kommer den ifrån?

    SvaraRadera