tisdag 29 maj 2012

Leva livet randigt


Denna urfina sjal från Mulberry som jag stod och klämde på inne på iiSA för ett tag sen hade verkligen behövts idag. Temperaturen har sjunkit med 14 grader från igår till idag och det märks. Tror att jag saknar precis en sån här i min garderob. 

Inser nu att jag har ett smärre klädproblem i morgon. Börjar dagen med en heldag med MFFs nätverksklubb och sedan vidare till Jay Z och Kanye West konsert. Undrar om jag kommer att vara den enda som kommer till konserten med blus, kavaj och kjol? Kan vara så.  Ibland är det besvärligt att leva livet så randigt som jag gör ibland. Men det gör det ganska spännande. Fortsätter veckan med möten, jobb och mingel för att sedan avsluta med Summerburst i Göteborg. På tal om randigt liksom.

5 kommentarer:

 1. Att leva livet randigt är det bästa!

  Är ju jättenyfiken på vad du ska göra i Gbg? Grattis till nya jobbet!!

  Kram Katta

  SvaraRadera
 2. Älskar din fina blogg, du inspirerar verkligen! Berätta mer om flytten och nya jobbet, ska ni flytta in i något helt nytt eller flyttar du till din pojkvän? Kram

  SvaraRadera
 3. Katta: Tack så mycket. Ska berätta i morgon. Skrev mina papper först i Fredags och även det var klart innan så ville jag inte skriva det.
  Ida: till en början flyttar jag in till min pojvän men det är en tillfällig lösning. Tack så mycket! Åkerkommer med mer detaljer om vad jag ska göra!;)

  Emma

  SvaraRadera
  Svar
  1. Emma finns du på instagram? Hoppas du får en toppenhelg!

   Radera
 4. Hej Ida, Det samma till dig. Visst finns jag på instagram. heter byemma.


  // Emma

  SvaraRadera