måndag 30 april 2012

Vintern rasat

Inledde gårdagen med en tidig lunch på Blomstermåla ute på Särö. En Solig inledning på dagen i en slående vacker omgivning. Resten av dagen ägnade jag åt att leta efter körsbärsblom och promenera runt i Göteborg för att sedan avrunda med ett parti nya finans. 


Nu dags för en sväng på stan. Vad gör ni denna Valborg?
3 kommentarer:

 1. Åh vilka underbara bilder! Duktiga Emma!

  Kram Mrs G

  SvaraRadera
 2. Under min tid i Lund var valborg en dygnslång fest och idag brukade vara en dag av illamående och huvudvärk. Det var skoj under universitetsåren men erkänner villigt att jag idag mycket hellre tar vänner, middag och en kvällspromenix, och precis så blev det igår. Man börjar väl helt enkelt bli gammal.

  SvaraRadera
 3. Mia: Vi hade diskssionen igår när gällande när man är för gammal för att bli full i en park och vakna dagen efter med råångest. Vi var ett sällskap på ca 15 pers där ingen har passerat 30 och vi konstaterade att vi var för gamla redan. Jag och pojkvännen kom hem innan merparten av alla gått ut på krogen än. För oss blev det picnic framför cortegen och sedan vinkväll med goda vänner. En vuxen valborg med andra ord! Hoppas att din kväll var fin!

  SvaraRadera