söndag 13 maj 2012

Ännu en helg i matens tecken

Denna helgen har gått i maten och lugnets tecken. Eller om ni frågar pojkvännen som var hemma med min systerson när jag och min syster var ute på stan igår så dementerar han nog det där med lugnt. Inledde med en härlig middag på atmosfär i Fredags. Inledde Lördagen med lyxfrukost på urmysiga Café Chateau Foret i Helsingborg. Fortsatte dagen med att titta på systersonens fotbollsmatch i ösregn och sen middag och vin med familjen. Denna härliga majdag har bjudit på exemplariskt majväder och kan lätt sammanfattas med planlöst strosande. Fortsätter med en lat middag och en tecknad film. Underbara helg!


4 kommentarer:

 1. Emma vad jag älskar din blogg! Din mix av god mat, fin inredning, vardags liv och resor gör den perfekt! Brukar ofta tänka, vilket underbart liv! (Antar att även solen har sin fläckar, men jag gillar allt det jag läser och ser hos dig)!
  Kram till dig! :)

  SvaraRadera
 2. Hej Evelina. Vilken fin kommentar. Du har helt rätt i att solen har en himla massa fläckar men jag väljer ut det trevliga att blogga om. Vet inte om en blogg som uteslutande handlade om en inre stress, långa dagar och mer eller mindre kaos hade varit så trevlig att läsa? Du har iallafall förgyllt min dag. Tack!

  Kram Emma

  SvaraRadera
 3. Emma, din blogg hade givit ett seriösare intryck om din Engelska grammatik hade varit lite bättre..

  you're = you are

  you've = you have

  eg. YOU'VE to make it marvelous ;)

  SvaraRadera
 4. Hej Anonym: Tack för att du påpekade det. Det är nu ändrat!;) / Emma

  SvaraRadera