måndag 9 januari 2012

En uppmaning

De senaste dagarna har det kommit väldigt många nya läsare hit. Välkomna allihopa. Det som gör mig väldigt förvånad och glad är att se hur många läsare som faktiskt även läste min gamla blogg som ja la ner för drygt tre år sen. Jag tänkte skriva ett inlägg i veckan om mig och vad som hänt de senaste tre åren. Om det finns något vi vill veta så fråga gärna så tar jag med era frågor. Givetvis gäller det både nya och gamla läsare. Berätta gärna om det finns något ni saknar och vill se mer av här också.

Hjärtligt välkomna och stort tack för era fina kommentarer, nu kan jag knappt förstå hur jag kunde fatta beslutet att sluta blogga.

Ha en fin kväll,

Emma

9 kommentarer:

 1. Vad roligt att hitta tillbaka till en gammal favorit! Följde din blogg när du bloggade senast och nu hade Emmasutsida länkat till dig. Hoppas du haft en bra start på veckan!

  SvaraRadera
 2. Jag har aldrig läst din gamla blogg men hittade hit via starwoman och har nu hälsat på några gånger sedan dess. Det är alltid kul när man hittar en ny blogg man tycker om att följa :-) Såg förresten att du köpt en Greta-klänning, dom är verkligen SÅ fina och jag är liiiite avis alltså.

  SvaraRadera
 3. så fin blogg med massor av inredningsinspiration! skulle vilja ha ÄNNU mer av ditt fina pyssel och inredningsbilder. ha en fin vecka!

  SvaraRadera
 4. Hej Emma! Jag följde din gamla blogg o minns när du bodde i Slottstaden! Kommer ihåg att du hade en sååå fin tavla av Marja-Leena! ��
  Det hade varit kul att läsa om hur du och din kille träffades, dina favoritaffärer/restauranger i Malmö/Gbg, fler bilder från din lägenhet, vad du jobbar med, osv. Dom hederliga gamla blogglistorna kan komma till användning! Så himla kul att du bloggar igen!

  SvaraRadera
 5. Hej Sandra. Tack för tipsen.

  Det stämmer att jag bodde i slottstaden då och den fina tavlan rök i min separation från mitt ex. Tyvärr.

  Vad roligt med ännu en "gammal" läsare.

  Emma

  SvaraRadera
 6. Här är också en gammal läsare från tiden innan du lade ner din gamla blogg. Både jag och många andra hittade dig genom en länk från en annan bloggerska

  SvaraRadera
 7. Hej!
  Även jag följde din blogg tidigare och har undrat hur det gick för dig m utbildning och allés.
  Min speciellt ett inlägg när du fotade din outfit till en jobbintervju. Å jag snodde outfiten och gick ett toppjobb.
  Himla kul att se hur du utvecklats. Vad står näst, karriär, träning etc. Hur klär du dig idag? Nöjd med din utbildning?
  Kram från Josefin på gamla väster

  SvaraRadera
 8. Hej Emma!
  Jag läste din gamla blogg och tyckte verkligen att det var synd när du slutade blogga. Jag har flera gånger sökt efter dig igen i hopp om att du skulle ha återupptagit bloggandet, men fick aldrig någon träff på ditt gamla bloggnamn. Starwoman länkade till dig för någon vecka sedan och när jag kände igen det blev jag väldigt glad! Tack för att du bjuder på dig själv och skriver inspirerande inlägg - jag uppskattar verkligen din blogg!! Jag undrar vad som fick dig att sluta blogga och framförallt vad som gjorde att du tog upp det igen. Hur din väg från student till arbetsliv gick till och egentligen allt annat som har hänt i glappet mellan gamla och nya bloggen. Ser framemot att följa dig vidare i din blogg!

  SvaraRadera
 9. Hejsan! Även jag är en gammal läsare från din förra blogg! Superkul att jag hittade dig igen. Gillar din stil, inredning, kläder och känns som du mognat en hel del sen 3 år sen, kommer absolut följa din blogg igen!

  SvaraRadera