söndag 8 januari 2012

You´re my inspiration

Blev en tidig middag på stan med pojkvän, mamma och pappa. Nu sitter vi och kollar på film, eller jag sitter mest och surfar faktiskt. Har gått i genom hela Ruemag´s fantastiska blogg och blev kär ett par gånger. (båda bilderna kommer därifrån)

Tänk att ha en sånt här kök tex. minus några detaljer förvisso men i det stora hela. Då hade det aldrig blivit middagar på stan utan bara stora härliga middagar med massa gäster.

Eller krypa ner i detta underbara badkar. Dock bör en baddräkt vara lämplig då insynen känns något avslöjande. Fast med det badkaret hade jag stått ut med den insynen. Jag hade stått ut med mycket för det badrummet. 

7 kommentarer:

 1. Ville bara lämna ett litet avtryck! Är så glad att du har börjat blogga igen och att jag hittat hit, är nämligen en läsare som var med redan på DolceVita tiden :) Har saknat din blogg och blev så glad när jag såg en länk på Starwomans blogg. Älskar dina inlägg och din fina stil! :) Kram till dig

  SvaraRadera
 2. hej Evelina. Vad roligt att du hittat hit igen. Är helt chockad över hur många det är som kommer ihåg dolcevita bloggen! Hjärtligt välkommen hit och hoppas att du kommer att gilla även denna.

  / Emma

  SvaraRadera
 3. Ah, vilken harlig blogg du har! (hittade hit via Starwoman)
  Pa aterseende!
  Varma halsningar fran London

  SvaraRadera
 4. Supersnygg inspiration! :)
  Hoppas att du har fått en fin start på veckan!!

  SvaraRadera
 5. Hej, kan du inte visa fler foton från ditt hem? Gillar din stil supermycket! Kram Jessie

  SvaraRadera
 6. Hej Jessie: Det ska jag absolut göra. Tack så mycket.

  Frida: Visst är det. Jag ser mig själv stå med ett stort gäng i det köket, dricka rödvin och laga middag. ;)

  SvaraRadera
 7. Cahtarina: Hej och välkommen. Oh, härliga London. Nu blev jag lite avis. ;)

  SvaraRadera