tisdag 16 juli 2013

Ett dygn i Danmark


Så mellanlandar vi i Helsingborg igen efter ett dygn på andra sidan sundet. Hornbæk, Gilleleje, Tisvildeleje och Köpenhamn hann vid med igår. Anledningen till att vi hamnade i Köpenhamn var att Helsingörs restaurangutbud lämnar mycket att önska och Søstrene Olsen i Hornbæk var fullt så hamnade vi tillslut på Nose2tail i Kødbyen där vi trodde att vi beställde kalv men det visade sig vara åsna. Det ska ju vara en första gång för allt och den affärsdanska jag läste när jag pluggade innefattade inte djur. 






3 kommentarer :

  1. Hur i hela friden smakade åsnan då?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vi fick lite olika varianter på åsna. Den varianten som var en perfekt stekt biff var rätt seg. Sen långkokta, lågtempererade var supergod men allt långkokt kött är supergott. Så åsna att grilla eller steka är nog någon segt. Men intressant var det!;)

      Radera
  2. Åsna?! Något du vill äta igen? Så trevligt med ett besök i Danmark.

    SvaraRadera