fredag 4 november 2016

Vecka trio

Ännu en vecka lider mot sitt slut och denna veckan har jag bland annat gått in i graviditetens sista tredjedel. Vi har också avverkat en hel del på inköp på listan till bebisen och nu är vagn, babygym, babysitter, lite sängkläder och babynest på väg hem till oss och listan över övriga inköp börjar bli allt mer komplett. November innebär ju också att det är nedräkning inför julen och som vanligt är jag pepp på advent och tiden fram till jul men själva julen i sig tycker jag inte är så speciell. 


Detta är ju första julen som vi bor i huset vilket innebär att det behövs införskaffas en hel del saker på just temat jul. Jag är sugen på att göra göra kransar i stil med dessa och hänga i vårt stora fönster i vardagsrummet. Johanna har gjort en bra guide på hur man gör. Fler tankar och idéer inför julen samlar jag i mitt julalbum på pinterest.


Via Fridas blogg så hittade jag Emily Slottes instagramkonto och har ni inte spanat in det så gör det. En idé som jag kommer att kopiera till bebisens rum är den här. Jag är egentligen inte så förtjust i att dekorera med ljusslingor inomhus men den här idéen har fått mig att ändra mig. 


Något som vi faktiskt köpt en hel del av är babykläder och jag går gärna och känner och klämmer på de pyttesmå kläderna som där hemma. Mjuk kashmir, ekologisk bomull och liten inslag av ull och mjuk sidenmix ligger där redo för att tvättas, få sin plats i bebisens garderob och inom några månader användas. Outiften ovan kommer från La Coqueta och finns sparad i mitt babyalbum på pinterest. 5 kommentarer:

 1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 2. Emma!

  Du tipsade för inte så länge sen om mysbyxor i cashmere från HM, vet du när de skulle lanseras? Tycker det låter som rena drömmen! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej!

   Jag hänvisade till en artikel i metro mode och där stod det vecka 45. Så om de har rätt så borde kollektionen komma nu i veckan.

   Radera
  2. Såg att de har släppts nu, har inte lyckats haffa några i veckan, har du? :) De såg ju fantastiska mysiga ut!

   Radera
  3. Hej,

   Jag har inte hittat dem. Har du gjort det? Jag tyckte ändå att jag var rätt tidigt inne på nätet men redan då var de borta. Vet vi ens att du släppts? Vill verkligen ha dem...

   Radera