lördag 19 november 2016

Årets första Amaryllis

Min kropp har onekligen börjat förbereda sig på mindre sömn. I morse vaknade jag 05.30 och kunde inte somna om. Det var i och för sig ganska mysigt för att Douglas hoppade upp och la sig på vid mina fötter och jag började läsa  flykten från läger 14 av Blaine Harden som har legat i min bokhög ett bra tag. Efter några timmar så gick vi upp och gick ut och innan vi vände hem så köpte vi bröd i surdegsbutiken innan vi promenerade hem och åt frukost. Sen förstörde jag lite den harmoniska förmiddagen med att åka till Ikea men det behövs också ibland. 

På köksön står en rejäl bukett bestående av årets första Amaryllis och Eucalyptus som jag köpte igår. Jag kan knappt förstå att det bara är en vecka kvar till första advent. 

1 kommentar:

 1. Så fint du har det Emma! Vilken härlig tid som väntar er nu med bebis snart.
  Jag fick min första son den 22 december så det året tillbringade jag min julafton på BB och det var ju hur underbart som helst. Den julen kommer jag aldrig att glömma! Tiden innan jul är ju som de flesta tycker den mysigaste tiden med adventspyntet och alla förberedelser.
  Har varit på loppis idag och fyndat små ljuslyktor från Orrefors och Kosta Boda för knappt några pengar.
  Jag var på biblioteket i förra veckan och fick med mig en hel del böcker hem som jag bad en bibliotekarie plocka ihop åt mig, böcker jag säkert aldrig valt själv men som hon rekommenderade. Just nu läser jag "Det gula pensionatet" av Per Wästberg.
  Med vänlig hälsning Monica

  SvaraRadera