måndag 14 november 2016

Min söndag i bilder

Igår vaknade jag i vanlig ordning 06.20. Det gör jag varje morgon nuförtiden. Misstänker att kroppen förbereder sig vad som komma ska. Inte för att jag brukar sova länge men det är ju faktiskt lite väl tidigt på helgerna. Låg kvar i sängen och läste ett bra tag innan jag och Douglas gick upp en timme senare för att ta en lång promenad. När vi kom tillbaka hade dagens första solstrålar letat sig i vardagsrummet. 


Jag hoppade in i duschen och tog på mig pyjamas igen. Invigde även skorna från Shepherd of Sweden som vi fick i goodiebagen från Trendensers höstfest på Spinneriet. Jättesköna tycker jag men dessvärre delar jag den åsikten med vår fyrbenta och lurviga familjemedlem som ägnade frukosten åt att attackera min fötter. Jag funderade också över hur lång tid det dröjer innan jag inte längre ser mina fötter för att magen är för stor. 


Efter att ha haft en väldigt aktiv dag igår då jag målade och hade mig så behövde kropp och knopp en lugn dag. Förutom att jag tvättade lite, renbäddade och lagade middag så låg jag mest på soffan och läste månadens bokklubbsbok medan Henrik stod i köket och bakade hela eftermiddagen. En skön söndag med andra ord. 


3 kommentarer:

  1. Hej. Vilken vacker taklampa, var har ni inhandlat den? Mvh Madelen

    SvaraRadera
  2. Jag skulle också vilja veta vad det är för lampa. Jättesnygg!

    SvaraRadera
  3. Hej på er, taklampan kommer från Svenska armaturer. Följ dem på instagram vetja! ;)

    SvaraRadera