söndag 20 september 2015

Våra bröllopsbilderEfter vår vigsel var det dags för en lite mer uppstyrd men blåsig fotosession med tärnor och bestmen och här kommer ett urval av de bilderna. Och jag har plockat ut delar av de mer seriösa. Eftersom denna höll till uppe på klipporna mitt emot Akvarellmuseet så bytte jag inför denna om från 10 cm klackar till mer bekväma espadrillos. Skorna jag hade både före och efter dessa bilder syns här och det är dessa skor från Malene Birger. Mina tärnor var, som ni ser inte klädda i varken samma klänning eller färg. Min systerdotter hade på sig en tyllkjol i ljust rosa som min mamma sytt och till det ett matchande linne och ballerinaskor. Mina andra två tärnor skulle egentligen båda ha klänningar från Greta men i olika modeller men då min ena tärna var höggravid så hade hon istället på sig en grå tyllklänning från Cathrine Hammel som vi spontanköpte 10 minuter efter hon berättat att hon var gravid och ungefär en vecka efter jag hämtat den klänning jag hade tänkt att hon skulle ha. Från Greta kommer däremot klänningen i beige och det är deras modell Siri som inte verkar finnas i höstkollektionen. 

Samtliga bilder är tagna av Jenny som också tog bilderna när jag gjorde vid mig. Jag har ju egentligen sagt att detta är mitt sista bröllopsinlägg men det kommer nog komma något mer. Dels har jag fått en del frågor kring vad jag hade på mig och var saker kommer ifrån så det tänkte jag sammanställa men sen har jag ju så himla många fina bilder som jag har lite svårt att låta bli att visa. 1 kommentar:

  1. Såå fantastiskt vackra!!! Mer än gärna ett inlägg med mer detaljer (hade kunnat kopiera din "brudstil" rakt av så det skulle verkligen uppskattas)! Ni ser både väldigt vackra och väldigt lyckliga ut!

    SvaraRadera