onsdag 12 augusti 2015

Vårt bröllop del 1 - Trycksaker


Nu har det gått några dagar sedan den mest fantastiska dag jag upplevt. Jag är fru, har nytt efternamn och svävar fortfarande på moln. En del av er följer säkert mig på instagram och har redan sett en del smakprov. Så fort jag får bilder från våra fotografer så kan ni räkna med ett bildregn i klass med ett av sommarens skyfall. Men vi börjar helt enkelt lite från början. 

Ganska snart efter vi bestämt oss för att vi skulle gifta oss så insåg jag att jag inte skulle kunna beställa färdiga inbjudningar. Uttrycket jag ville åt hittade jag inte färdigt och eftersom vårt bröllop skulle komma att genomsyras av en rad väldigt personliga val så var det inte mer än rätt att även det vi skickade ut till våra gäster skulle vara personligt med en tydlig anknytning till den plats vi valt för vårt bröllop.  Dock är jag min pyssliga ådra ytterst begränsad så vi har tagit hjälp med allt utom några skyltar som Henrik snickrat ihop. 

Redan innan årskiftet började dialogen med Tove på Rum för papper och under lång tid låg det travar med pappersprover hemma hos oss. Enligt mina instruktioner tog hon fram en logotype och det är helt medvetet som den är en oblyg kopia på ett av mina favoritmärkes logotyp, och en akvarell för att knyta ann till Akvarellmuseet. Trots mina tydliga instruktioner om inget rosa som fick jag två varianter att välja på. En som gick i grått och var helt enligt mina önskemål, och denna som jag föll för direkt när jag såg den trots att den gick i rosa. Ankaret är också en symbol som fick följa med hela vägen. Från våra "save our date"-kort till inbjudningar, häfte, en del trycksaker under kvällen och våra vigselprogram som jag hoppas finns på bilder då jag inte har något sparat. Jag beställde även våra placeringskort från Rum för papper som sedan min syster skrev för hand. 

För mig var det en otrolig trygghet att kunna springa in och terrorisera Tove i tid och otid och resultatet överträffade hela tiden mina förväntningar.Bilder: Emma Priwin 

2 kommentarer:

  1. Väldigt fint Emma! Njut av din bubbla :) Kram

    trettiosjukvm.com

    SvaraRadera
  2. Så otroligt fint. Mitt i prick både med färg och stil. Ska bli såå roligt att se mer bilder. Har följt både dig och din syster länge, och vill verkligen tacka för att du delar med dig! Och stort grattis!

    SvaraRadera