söndag 30 augusti 2015

Hölick

För er som följer mig på instagram så har ni redan sett att vi befunnit oss i de mer nordliga delarna av landet i helgen, närmare bestämt Hudiksvall. Anledningen var att goda vänner till oss fyllt trettio och det firade de med en fest med norrlandstema i Lindefallet som ligger utanför Hudiksvall. Jag kom som ett norrsken. Men när vi ändå var där uppe så passade vi på att utforska både stan och omgivningarna och efter ett tips åkte vi igår ut till naturreservatet Hölick. 

Hölick är så där löjligt vackert att det nästa gör ont. Solen sken men vi var nästa helt ensamma där ute och vi tillbringade dagen med att gå en promenad på stenar och klippor en bit från den ordinarie stigen. Att vi inte riktigt var klädda för hajk gjorde att det nog såg ganska roligt ut men väl ute på klipporna så var det onekligen värt det. Den tappra i sällskapet badade i det svinkalla vattnet medan vi andra efter att ha doppat tårna konstaterade att de där 20 graderna som vi fått höra att vattnet höll var en kraftig överdrift. Åter igen slås jag av att jag sett alldeles för lite av vårt vackra land fylld av pärlor. 
1 kommentar:

  1. Om du inte redan besökt pärlorna i Höga Kusten så kan de vara ett tips till nästa semester. Här finns många fina platser!

    /Josefin

    SvaraRadera