söndag 23 augusti 2015

Sista sommarhelgen?


Det magiska vädret har onekligen toppat helgen på landet på bästa tänkbara sätt men jag kan inte låta bli att känna ett uns av vemod. Byn töms på sommargäster och trots vädret har det varit ganska lite folk här ute, hus bommas igen och båtarna åker upp på land. Det förberedds inför den årstid som snart är här och även om vi kommer att åka ut hit även under hösten så kommer det ju inte att bli varje helg och vi kommer med all sannolikhet vara lite mer ensamma här ute. 

Denna helg har vi dock maximerat sommarkänslan, troligtvis för sista gången i år. Många salta bad, tidiga promenader, häng på klipporna med vänner, middagar i kompisars sjöbod, ett kräftkalas som uppladdning inför vår årliga kräftskiva och idag har jag bland annat planterat de tolv rosenbuskarna vi hade under vigseln på bröllopet. Jag passande även på att flytta på en del växter och ett antal växter har hamnat i växthimmeln. Vem behöver gymmet när man har en stor trädgård att ta hand om? 


1 kommentar:

  1. Det kändes onekligen som sista sommarhelgen, men man kan hålla tummarna och hoppas att nästa helg bjuder på lite solsken!

    SvaraRadera