fredag 14 augusti 2015

Happy wife


Vi har onekligen prickat in årets finaste vecka som vår post-bröllop-vecka. Strålande sol och angenäma temperaturer. Förutom att vi vilat upp oss och jag ägnat mycket tid åt att inspektera min vänstra hand som nu pryds av två ringar så har vi badat en himla massa, softat på klipporna, åkt på lite utflykter, grillat och bara umgåtts med varandra. I morse åkte jag till Uddevalla för att spana in Ikeas kollektion Sinnerlig vilket kanske inte var dagens bästa beslut då de verkar ha haft stora problem med att leverera en del av produkterna och det rådde ett mindre kaos. 

Jag väntar med spänning på våra bröllopsbilder så att jag kan börja med bildregn deluxe. Fram tills dess så får ni hålla till godo med bilder på världens gladaste fru under en middagsutflykt till Mollösund tidigare i veckan. 


5 kommentarer:

 1. Vad kommer dina fina kläder och skorna ifrån? Jättesnyggt! Du har alltid så snygga kläder.
  Karin

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Karin,

   Tack så mycket. Byxorna kommer från mango, toppen HM och skorna har jag köpt utomlands.

   Emma

   Radera
 2. Hej söta Emma! Jag provade posta igår men verkar inte ha lyckats. Stort grattis till er båda, ni verkar ha haft ett magiskt bröllop!

  Dina ringar är underbara! Hur många ct är diamanten i din förlovningsring? Jag är själv på jakt och du verkar ha små händer precis som jag :) Din stil är så klassisk och smakfull. Tacksam för svar!

  Återigen, stort grattis och tack för en inspirerande blogg!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej och stort tack!

   Jag har för mig att min sten är strax under en carat. 0,9 tror jag. Sen har jag en extremt diskret fattning som egentligen bara består av fyra väldigt diskreta klor. Jag är supernöjd med den och med mina ringar tillsammans. Om du mailar mig så kan jag maila tillbaka en bild på min ring i profil.

   Emma

   Radera
 3. Grattis!!! Så fin outfit och fantastiska ringar!

  SvaraRadera