tisdag 21 augusti 2012

Uppåt väggarna

Just nu står alla våra tavlor längst väggarna hemma. Vi har nu hittat platsen för Carolina Gynningtavlan men sen har det tagit stopp gällande idéer. Antingen är tavlorna för små i förhållande till väggen eller ska de förvisas ner till källaren.

Vi har en ganska stor vägg där jag hade velat ha en tavelvägg med svart/vita tavlor. Jag undrar bara om jag någonsin kommer att bli nöjd om vi gör en sådan. Jag tänkte förvisso att man endast skulle använda svarta ramar men jag vet inte. Vad tycker ni?
Om man ska göra det. Ska man göra som här och göra den symmetrisk eller räcker det att den nedre linjen är symmetrisk? Om den ska vara helt symmetrisk så känns det som om man bör ha alla tavlorna när man gör den. Om man endast låter underkanten vara det så kan man bygga den efterhand. Och det är ju lite det som är tanken. Att samla minnen...

Bild Pinterest


4 kommentarer:

 1. Har också funderat på tavelvägg, men håller med om att det känns svårt. Jag fann en bra guide som jag har sparad på min pinterest: http://pinterest.com/rosetter/interior/
  Den heter "Picture Frame Organization".

  Hoppas du har en härlig helg!

  SvaraRadera
 2. tack för tipset!! Sen kolla på det! / Emma

  SvaraRadera
 3. Vilken inspirerande komposition av svartvita tavlor!

  SvaraRadera
 4. ...svartvita tavlor är något som jag också pryddar mina väggar med. Ibland är det mina egna bilder fast I detta fall ser det absolut perfekt ut:)

  SvaraRadera