söndag 19 augusti 2012

Lite mer Köpenhamnstips

Just nu är både inspirationen och tiden för bloggen knapp. Misstänker att det är en övergående fas Men just nu fokuserar jag på annat. Nytt jobb och ny stad. Här kommer ännu ett gäng bilder från Köpenhamn. 

Bara i Danmark lixom. 20 minuter från Sverige men så annorlunda. 

Torvhallerne vid Norreport är en väldigt uppstyrd saluhall. Nästa lite för uppstyrd men väldigt trevlig att besök. 


En Ostron och Cava bar i solen och lyckan är gjord. 


Hippa K∅dbyen besöktes. Jag är nog inte tillräckligt hipp för att uppskatta det fullt ut. Jag föredrar nog mer uppstyrda barer som stället nedan....

Ruby är mer ett ställe för mig. Grymma coctails, fantastisk miljö och bra service. Denna hyfsat undangömda pärla får ni inte missa om ni är i Köpenhamn. Älskar att det känns som om man är hemma hos någon. 

Delar av den grymma drinklistan

Här inne gömmer sig en den coctailbar pärla. 

3 kommentarer:

 1. Var ligger den här pärlan då? Ser ju som ett måste inför nästa Köpenhamnsbesök. :)

  SvaraRadera
 2. Den ligger på Nybrogade 10. Nära amagertorv. Ni bör ha adressen eftersom entren är minst sagt undanskymd. Grymma coctails och fantastisk miljö. Ett annat ställe som ska vara riktigt bra är the union men det var stängt när vi var där.

  Vart ligger gatan du tipsade mig om förresten?

  / Emma

  SvaraRadera
 3. Ruby är det grymmaste coctail-stället! Vill man dessutom spana Danska medieprofiler är det ett perfekt ställe. =) Inte det lättaste att hitta första gången, men sjukt mysigt. En trappa ner är perfekt att sitta och snickesnacka med vänner.

  SvaraRadera