lördag 31 december 2011

Vackraste hemmet

Innan jag tar tag i min själv med mina nyårsbestyr så måste jag vara visa denna lägenhet som nog är det vackraste hem jag sett. Det ligger i Malmö och jag har tidigare bloggat om en annan lägenhet i huset som var till salu. Inredningen i denna lägenhet skulle jag tagit rakt av och bordet i matsalen är precis ett sånt bord som jag blev kär i på Artilleriet och som även finns på Olsson och Gerthel. Gillar hur porslin kommer fram på ett marmorbord och ger liv till en väldigt enkel dukning.

Artikeln läser ni HÄR och jag blev, precis som lägenhetens ägare helt förälskad i alla underbara speglar på den fantastiska marknaden Clignancourt i Paris.  Jag är ju, som frekventa läsare vet, på jakt efter en gigantisk guldspegel och att bila ner med släp till Paris börjar kännas som en väldigt vettig idé.

Kan bara instämma med Simplicity. Skånes vackraste hem. Minst.
http://blogg.addsimplicity.se/

6 kommentarer:

 1. Vilken helt underbart hem, där hade jag kunnat flytta in på direkten!!!

  Önskar er ett gott slut och ett alldeles fantastiskt nytt år!

  Ha en underbar kväll!

  Stor kram
  //Anna

  SvaraRadera
 2. vem bor i detta underbara hem??

  SvaraRadera
 3. Jag länkar till artikeln och det är ett par där hon jobbar med mode i Köpenhamn som bor där. Jag är typ kär.

  SvaraRadera
 4. Åhh "Dolcevita-Emma", äntligen har jag hittat din blogg :) Jag såg dig på fb fr inet alls längesedan då du kommenterat hos Annawii tror jag det var. Jag började googla efter din blogg men hittade aldrig någon, men nu så via fina Anna (Starwoman) så hamnade jag här. Va kul! Jag följde dig "förr i tiden" då du bloggade, jag tror du läste hos mig med då. Min blogg hette Emmisen :)

  Hemmet i inlägget är ju bara helt underbart, och hon som bor där hur snygg som helst!

  många kramar //Emma

  SvaraRadera
 5. Hej Emma. Vad roligt med ännu en gammal läsare som hittat hit. Jag blir lika förvånad varje gång att folk kommer ihåg min gamla blogg.

  Ännu roligare är att jag hittade tillbaka till din fina blogg.

  Kramar / Emma

  SvaraRadera
 6. Det är klart att man kommer ihåg den :)

  Åhh tack för snälla ord!

  kramar /Emma

  SvaraRadera