söndag 18 december 2011

Julbord för en finsmakare

Har idag avnjutit ett av de bästa julborden jag ätit någonsin. Ett julbord med stort fokus på fisk och där alla råvarorna var de bästa man kunde tänka sig. Vad sägs om Västerbottenbrulé med löjrom, anklever terrine, olika sorters lax, sill och allt annat man kan tänka sig. Att dessertbordet föll mig som inte är något större fan av desserter var ett stort plus. Långedrags Värdshus levererar som vanligt.3 kommentarer:

  1. Vilken underbar blogg, och så passande för mig. Har i höst flyttat till Davidshall, Malmö (ser att vi har många gemensamma favoritbutiker) men kommer från Fiskebäck i Göteborg och ja, Långedrag Värdshus är något jag besökt mycket då det ligger så nära.

    SvaraRadera
  2. hej Linnéa och välkommen hit. Vilket sammanträffande. Jag bor ju i Malmö men ägnar en stor del av min lediga tid i Göteborg. Vad är det som fått dig att flytta till Malmö?

    SvaraRadera
  3. Hej igen! Jag blev förälskad i staden när jag var där i våras med några tjejkompisar. Då min kurs i grafisk design på Berghs var på distans kunde jag bo var som helst. Sökte en modekurs i Malmö och flyttade ner så fort jag fick köpt en lgh. Nu har jag även min pojkvän där så blir nog att jag stannar några år. Önskar dig en trevlig jul!

    SvaraRadera