måndag 11 juli 2011

Sista kvällen i Malmö

Hittade ett par bilder från vår sista kväll i Malmö förra veckan. Eller inte allra sista men på ett par veckor då vi tillbringar stora delar av sommaren i Göteborg med omnejd. Det är faktiskt en av de stora fördelarna med ett distansförhållande. Vi har två städer och får se så himla mycket av vårt land. Det som är helt naturligt för mig är väldigt annorlunda för Henrik och att plocka musslor, segla och klättra på klippor känns näst intill exotiskt för mig. En sak är i alla fall säkert. Sverige är ett otroligt vackert land så länge vädergudarna är på gott humör.

Sista kvällen i Malmö njöt vi av en magisk sommarkväll på krankajen 22 i Dockan. Att sitta med utsikt över hamnen och med ett slående skådespel i båda hav och himmel är oslagbart. Att sedan Teemu serverar Mamös bästa burgare gör inte saken sämre.

Nu är det dags att få upp pojkvännen då jag redan varit ute och gått, duschat, packat och klätt på mig och klockan är 7.30. Om en stund åker vi ut till landet för ett par dagar.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar