onsdag 4 april 2018

Nytt i min bokhög(* Detta inlägg innehåller adlinks från Adlibris  men samtliga produkter är utvalda av mig.)Numera blandar jag att lyssna och läsa när det kommer till böcker. Just nu alternerar jag mellan Hans Roslings - Hur jag lärde mig att förstå världen, Liane Moriarty - Stora små lögner och Bill Bryson - En kortfattad historik över nästan allting . En salig blandning med andra ord. Nackdelen med att lyssna instället för att läsa är förutom att det inte riktigt är samma sak så fyller det inte direkt bokhyllorna vilket är lite synd då jag älskar böcker.

På tal om salig blandning så är det en ganska bra sammanfattning av min senaste bokbeställning som just nu är på väg hem till mig. Allra mest peppad är jag på att läsa Hans, Ola och Anna Rosling - Factfullness. Så blev vi alla rasister kvalar också in på listan över böcker som det ska bli intressant att läsa. Jag är evinnerligt trött på att läsa samma saga varje kväll för Edith och jag tror snart att vi kanske kan testa att byta ut den. I min bokbeställning ligger Elsa och godnattsagorna som jag ser fram emot att testa läsa för Edith. Till Edith har jag också beställt Godnattsagor för rebelltjejer 2. Hon är ju helt för liten för dessa böcker men jag har faktiskt läst några av porträtten i den första boken för henne och ibland så spelar det ingen roll vad jag läser, bara jag läser. I min beställning ligger också månadens bokklubbsbok som är Jan-Philipp Sendker - Viskande skuggor.

1 kommentar:

 1. Håller med dig om läsningen, ibland hittar man inga guldkorn utan allt är sådär.
  Jag kan tipsa om en av de finaste böckerna jag och fler med mig läst
  "Vargarnas tid" av Elisabet Nemert. Min syster hade "lästorka" och jag gav henne denna bok och hon blev helt betagen och kom igång igen!
  Har du läst Anna Gavalda "Tillsammans är man mindre ensam", jätte fin bok!
  Du gillar ju Paulo Coelo, har du läst "Zahiren", jättebra!
  Jag min syster och svägerska älskade "Katredalen vid havet" som jag vet du läst och läste sedan "Barfotadrottningen" som vi också tyckte väldigt mycket om. Den boken gick jag och tänkte på bra länge efteråt. "Munken som sålde sin ferrari" är en annan tänkvärd och bra bok.
  Den jag läser nu "Never let me go" är väldigt annorlunda och vet verkligen inte hur den kommer att sluta, har en liten bit kvar.
  Du tipsade om "Stål" en gång och den gick jag och lånade på biblioteket, jättebra bok!
  Hoppas du fick några tips, så roligt att man kan tipsa varandra!
  Gillar verkligen din blogg!
  Kommer jag på fler tips så skriver jag till dig.
  Med vänlig hälsning Monica

  SvaraRadera