fredag 16 mars 2018

Fredagslistan - Fyra bloggar jag läser

Trots att jag vid flertalet tillfälle nämnt att jag inte läser särskilt många bloggar längre så är det såklart inte riktigt sant. Jag har ju läst (och skrivit) bloggar sedan 2005 så att läsa bloggar är ju en väldigt naturlig del av min tillvaro. Men den är betydligt färre idag än vad de var för några år sedan. Jag nämner några här men här kommer tre andra favoriter som inte är lika stora som tex Frida, Johanna och Elsa. Eller det blev faktiskt fyra inser jag nu. Nästa vecka tipsar jag om instagramkonto som hjälper mitt flöde att bli lite härligare.


Det är verkligen inte första gången jag tipsar om Weronica och troligtvis inte sista gången heller. Weronicas fredagssvep är alltid grymma. Hon har bra seriesmak och förträfflig musiksmak. Hon är en fena på loppisfynd men framförallt är hon min blomsterinspiration. Det är på grund av henne det är på väg hem en himla massa Dahliaknölar till mig och hon är också en stor anledning till min dröm om ett växthus. 



En lång blondin
Lina är min färgglada Malmöinspiration och henne har jag följt jättelänge. Jobbar med reklam, driver Lite kalabalik och jag planerade faktiskt en hel semester i Bodrum med hennes hjälp för ett gäng år sedan.


What decorates my day
Jag har följt Emma under flera år på instagram. Vi har väldigt olik stil men hennes konto har alltid varit ett riktigt feelgood-konto för mig. Ett sådant jag skulle vilja flytta in i för en liten stund. Numera läser jag även hennes blogg och det jag gillar med den är att hon tycker saker. Kan låta självklart men det är det verkligen inte.


An interior affair
Lovisa Häger tipsar om fina auktionstips, är stilsäker och gör massa härliga DIY som jag gillar. Jag som inte är särskilt pysslig har faktiskt allvarligt övervägt att ta kopiera hennes projekt och det är inget dåligt betyg. Henne har jag följt länge på Instagram och även där heter hon an interior affair.


2 kommentarer:

  1. Hej Emma!
    Jag har följt dig ett tag och uppskattar verkligen din blogg, snälla fortsätt.
    Önskar dig en härlig fredag och helg !
    // E

    SvaraRadera
  2. Tack snälla Emma! Hoppas du blir nöjd med veckans svep också :). Fin helg till dig!

    SvaraRadera