torsdag 15 mars 2018

Frukostdags


Så ljuvligt att morgonljuset är tillbaka. När jag gick upp och vid 6.20 så var det redan ljust. Det finns verkligen hopp om att våren är på ingång även om temperaturen lämnar lite att önska. Oftast äter jag och Edith likadan frukost här hemma och just nu är det havregrynsgröt som jag gör med steel cut oats (klippt havre), osötad mandelmjölk, vatten och kardemumma. Sen toppar jag den med bär, fröer, kokos och här på bilden även en klick naturell yoghurt från Planti. Edith tycker att denna gröt är en nästan lika god frukost som vitt bröd med leverpastej. 

6 kommentarer:

 1. Visst är det välgörande med ljuset! Energin återvänder och det är så mycket lättare att ta sig an saker när det är ljust. Fin E-kopp! Jag väntar - möjligen förgäves på mitt W. Tänker att det ju skulle bli så elegant med där på koppen med swung på bokstaven :).

  SvaraRadera
 2. Ett W skulle verkligen vara jättefint. Lite konstigt att man inte släpper alla bokstäver kan jag tycka. Men du har nog en poäng att du får nog vänta ett tag.... Jag är iallafall jätteglad för min fina kopp som jag fick i alla hjärtans dagpresent. Har du börjat med dina luktärtor?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Luktärtor drar jag igång med nästa helg. Sådde 26 mars när jag kollade tillbaka i mitt arkiv och den gången gick det ju bra.

   Radera
  2. Du får lägga upp det på insta så tar jag rygg på dig!;)

   Radera
 3. Ja man har saknat ljuset mer än man visste. Det är lika underbart varje vår när det kommer tillbaka. Idag hörde jag koltrasten men hen lät lite rosslig 😀. ♥️

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, de där första vårdagarna är de bästa. Precis som de första sommardagarna.

   Radera