söndag 18 mars 2018

En helg på landet


I fredags åkte vi upp till landet. Hela familjen älskar att vara där även nu när vårvärmen lyser med sin frånvaro. Edith har massa saker så hon inte är van vid att pilla på och Douglas gillar främst trädgården och att han kan ligga i soffan och ändå ha full koll på både vårt och Ediths sovrum. 
Något som Douglas inte är så förtjust i att få medicin i örat. Därför han sitter och trycker under soffbordet på bilden. 


Edith är ju numera en gående tjej. För fyra veckor sedan tog hon sitt första steg utan hålla i något och nu går hon jättemycket. Dock bara utan skor. Hon avskyr verkligen sina lära gå skor så nu har jag beställt sneakers till henne för att se om det passar den bestämda damen bättre.


Edith vaknar inte okristligt tidigt. Oftast vaknar hon mellan 6-7 efter att ha sovit i ca 12 h. När vi är på landet brukar vi gå upp, tända en brasa och mysa med en bok i en soffa. Mysa i Ediths värld är kul i typ två minuter och sen ska hon ner på golvet och röja istället men jag myser gärna vidare med en kopp kaffe.


Att öppna upp köket och få ett riktigt kök på landet är verkligen så härligt. Vi hade vänner över på middag igår och visade bilderna från när vi köpet huset. Helt galet vilken skillnad det är. Helt plötsligt har vi en rimlig planlösning och ett socialt hus där vi kan laga mat till många.

Förutom gårdagens middag med vänner har vi ägnat helgen åt att promenera, vila och idag tog jag en fika med en kompis i ett av de finaste husen jag vet. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar