måndag 5 september 2016

Veckans trio

Veckans trio tog en lite längre semester än vad jag gjorde, precis som en del andra återkommande inlägg men nu är vi ändå inne i september och då får det verkligen vara ordning på rutinerna gällande både det ena och det andra. En del projekt ska också tas om hand om och många av dem handlar om belysning. När vi planerade för dem i våras så tyckte vi att vi hade så gott om tiden innan årets mörka månader var här igen men nu blir det mörkare för var dag som går.

När vi flyttade in i huset behövde vi väldigt mycket lampor och många satte vi upp som tillfälliga lösningar. Lamporna som ska hänga över köksön har vi redan hemma men jag är sugen på att även byta ut de två som vi har över matbordet. Två av dessa från Northern lighting skulle nog bli väldigt fina över vårt matbord.


Jag är egentligen inte alls särskilt förtjust i rött men denna säsong så har en av höstens stora trendfärger fått mig att bli sugen på en röd halsduk eller kanske en klänning. Denna från & other stories är en riktigt favorit så är både röd och plisserad men tyvärr är den slut i rött så jakten på min röda klänning går vidare. Efter mina kikärtsbiffar som blev goda men inte så vackra så har jag fått blodad tand och vill nu förbättre och förfina mina biffar.. Jag behövde få upp mitt självförtroende sedan de där biffarna på gröna ärtor som blev en ärtröra istället för biffar. Men hur som helst, nu är jag redo att utöka repertoaren och rödbetsbiffar står näst på tur och detta recept känns enkelt och gott. 


1 kommentar:

  1. Jag har precis samma känsla med det där med rött. Är egentligen inte så förtjust i rött men har i och med rådande trend inför hösten blivit mer och mer sugen på att köpa något rött. Och apropå vegetariska biffar så måste du prova black bean burgers! Väldigt gott!

    SvaraRadera