lördag 3 september 2016

Vårt sovrum


Denna lördag tillhör nog topp fem lugnaste i år. Förutom tre förvisso långa promenader med Douglas som råkade hamnade på en och en halv mil tillsammans så har han och jag verkligen bara softat idag. Suttit på terassen utanför sovrummet och läst bok och när molnen drog in flyttade vi in i sovrummet. Det blev ett par platsbyten med tanke på att vädret inte var helt stabilt men när vi hängde i sovrummet såg vår vy ut precis så här. Jag gillar verkligen vårt sovrum, det som inte syns på bilden är en stor matta som täcker stora delar av golvet och vår sänggavel som inte är på plats än men jag gillar den ombonade och lugna känslan som råder där inne. 4 kommentarer:

 1. Det låter sååå skönt, men jag är en så extremt rastlös person som aldrig tar mig tid att bara läsa och bra vara... n en fin vy har du allt! Verkligen!

  SvaraRadera
 2. Så fint, Emma!
  Jag gjorde lite höstfint i vårt sovrum i fredags. Bara genom att hänga upp grå linnegardiner, grå lakan, en ny matta och 2 nya gröna växter gjorde att sovrummet blev så mysigt igen efter sommarens ljusa lakan och vita gardiner.
  Var på en författarkväll i tisdags där jag bor och lyssnade till 3 författare, Elisabeth Nemert, Martin Österdahl och Stefan Einhorn. Jag köpte alla 3 böckerna (deras senaste) och har börjat läsa första delen "Be inte om nåd" i triologi av Martin. Den fångade mig direkt!
  Vad läser du nu och vad har du liggandes på hög?
  Med vänlig hälsning Monica

  SvaraRadera
 3. For ein nydelig vase, elskar den! Kvar er den ifra? :)

  SvaraRadera
 4. Fint! Kan du tänka dig att berätta lite mer om gardinerna och skenorna? Ha precis köpt en grå sammetsgardin och tänker mig samma lösning..

  SvaraRadera