söndag 15 november 2015

Sylvestergatan 7


Trots att vi nyss köpt hus och jag egentligen borde sluta kolla hemnet av privata skäl så är mina sparade sökningar fortfarande många. Jag tittar på villor i Göteborg med omnejd utan riktig anledning. Större bostadsrätter i innerstan för kompisars räkning och att även de nyligen köpte hus har jag lite förträngt. Jag tycker att det är roligt och inspirerande. Allra helst tittar jag ju på objekt som inte är perfekta men som har stor potential. 

Sen så hittar man de där andra objekten. Som till exempel detta som ligger på Sylvestergatan här i Göteborg. 145 kvadratmeter med vackra golv, behaglig färgskala och respektfull renovering. Med smart förvaring i badrummet och ett kök där man bevarat en del av lägenhetens historia. En inredning som för all del innefattar en del av de produkter som i alla fall jag börjar bli rätt trött på. Men jag ser även många personliga detaljer och tavelväggen i matsalen har jag sparat för framtida inspiration. Bostaden säljs av Entrance och samtliga bilder hittar du här

Bilder: Entrance via Hemnet. Fotograf: Anders Bergstedt

3 kommentarer:

 1. Jättehärlig lägenhet! Men jag är sjukt nyfiken på mer om nya huset... Det kommer väl snart?! Kanske för att vi letat hus runt Göteborg i mååånga år men fortfarande bor i vår (visserligen urmysiga) Majornatvåa men som klart är urvuxen med en treåring och bebis på väg...

  SvaraRadera
 2. Hej Marie!

  Det kommer att komma jättemycket inlägg om huset men det dröjer nog till Januari då vi har tillträde. Vi vidgade våra sökområden och då hittade vi detta huset. Vi tittade egentligen i Mölnlycke, vissa delar av Landvetter samt vissa delar av Kungsbacka men insåg att vi faktiskt inte var knutna till ett visst område. Jag tror det är viktigt att ha en realistisk målbild och verkligen rangordna vad som är viktigt för en. Sen är det fortfarande inte enkelt men lite lättare kanske. Var letar ni någonstans?

  Emma

  SvaraRadera
 3. Åh, vi har precis tvärtom. Alldeles för starkt knutna till västra Göteborg där vi båda kommer ifrån och de flesta vänner och famlij bor... Har lite svårt att släppa trots att det är alldeles för dyrt.Är absolut dags att antingen vidga område eller kompromissa med hustyp... Svårt som bara den!! Och tills des - .trångbott i hyresrätt.. Suck! Ska hursomhelst bli superspännande att följa er husresa! Kommer bli toppenfint, och vilken känsla med trädgård till sommaren.

  SvaraRadera