fredag 6 november 2015

En stor nyhet och novembers önskelista

Min önskelista för November är egentligen jättelång och innehåller massa stora saker som soffor, matbord och trädgårdsredskap. Vi har nämligen köpt hus vilket många av er nog redan har sett på Instagram. Men det har vi och det ska bli superkul att efter årsskiftet ha tillträde till vårt hus som kommer att passa oss så himla bra. Så räkna med att min blogg kommer att få en riktig nytändning vilket känns välbehövligt efter att den minst sagt blivit eftersatt under hösten. 

Vi kommer att behöva en hel del belysning till huset men just belysning är en sådan sak som får växa fram så vi kommer att se till att det lyser där det behöver lysa och sedan byter vi ut lampor efter hand till de vi verkligen vill ha. Till köket hade till exempel dessa från Artek passat ypperligt över vår köksö och denna PH-lampa från Louis Poulsen står alltid på min önskelista. På förra helgens besök på Fäviken så köpte jag en av Magnus Nilssons böcker. Jag ångrar att jag inte köpte The nordic cookbook också. Står absolut på listan. På tal om böcker så skulle jag behöva ett bokstöd till våra hyllor som ska fyllas med böcker i nya huset. Dessa kommer från Skultuna. Ett nytt bäddset i tvättad satin står också på önskelistan eftersom jag för tillfället är lite trött på känslan av att det aldrig är riktigt bäddat som infinner sig med de linnelakan som används mest här hemma. Detta från Ellos skulle passa bra. Vi har köpt ett hus där ett av badrummen är jättestort. Så stort att jag önskar mig en rottingfåtölj att ha där. Denna från Sika design står på önskelistan. En morgonrock i linne kommer även den göra sig bra i det jättestora badrummet. 
3 kommentarer:

 1. Stort grattis till husköpet Emma och stort lycka till!
  Stor milstolpe i livet och många viktiga och roliga beslut, kom ihåg att låta det ta tid heller än att ta för stora beslut för snabbt (sagt av en som lärt sig den hårda vägen) :)

  Stor kram/ A

  SvaraRadera
 2. Grattis till husköpet! Ska bli kul att följa !

  SvaraRadera
 3. Åh vad spännande!! Stort grattis till husköpet!

  SvaraRadera