söndag 3 augusti 2014

Min 30 årsdag


Det blev en något längre semesterpaus från bloggen än vad jag hade tänkt mig. De senaste 17 dagarna har vi nämligen varit hemma 1 1/2 timme och det var i fredags för att vattna blommorna samt packa om våra väskor. Sedan vi lämnade Göteborg har vi hunnit boka bröllopsdatum och plats, varit i Skåne, rest till Sicilien och firat min 30 årsdag och en fin väns 40 årsdag, komma hem och tillbringa ytterligare några dagar i Skåne samt varit på födelsedagsfest hela helgen ute vid kusten. Så nu är det rätt skönt att komma hem och ta det lugnt de sista dagarna innan jag börjar jobba på Onsdag. 

Jag har lovat att bjuda på en del Sicilientips och det kommer att komma. På min 30 årsdag började vi dagen med sol, bad och långlunch vid stranden. På kvällen så var vi på en Restaurang i Taormina som heter La Giara. Restaurangen är kanske inte det mest genuint Sicilianska som vi stötte på men maten, servicen och framförallt utsikten var strålande. Både Taormina och La Giara rekommenderar jag starkt även om det endast var i Taormina där vi överhuvudtaget stötte på några andra turister än italienska. Vilket är ett stort plus för Siclien eller i alla fall de delar av Sicilien som vi besökte. 

Fler tips kommer i takt med att jag går i genom mina bilder. Förresten så vill jag även passa på att tacka för alla gratulationer i samband med min födelsedag.  1 kommentar:

  1. Så underbart ni verkar ha haft det! Varifrån kommer din fantastiskt vackra klänning? Fortsätt njut av sommaren!
    Kram Maria

    SvaraRadera