måndag 28 april 2014

Me in Paris

Att packa inför semester har aldrig varit min starka sida. Men efter 1 1/2 år med ett jobb och privatliv som innebär att jag väldigt ofta packar väskan för ett par dagar på annan ort så har jag faktiskt blivit ganska duktig på att packa lätt. Att min necessär består av miniförpackningar underlättar givetvis men numera följer jag en röd tråd när jag packar. Inför Paris utgick jag från två kavajer. En beige/svart och en Vit/blå och packade överdelar för dag och kvällsbruk efter dem. Ett par jeans och ett par vaxade svarta byxor.  Ett par sneakers för dagsbruk, ett par dressade ballerinaskor och ett par pumps med lagom klack för kvällsbruk. Att spendera så lite tid som möjligt åt att göra vid sig på semestern tycker jag är ett stort plus. Det finns ju roligare saker att göra i Paris än att stå och välja kläder. 
5 kommentarer:

 1. Så fina outfits vännen! Som gjorda för Paris! :) Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack gumman! Man får ta seden dit man kommer!;) Ses i eftermiddag! Ser fram emot att träffa er! Kramar!

   Radera
 2. Du har så fin klädstil! Tycker det är toppen med sådana här inlägg och tips på var man kan köpa plaggen. Själv har jag varken talang eller intresse men vill ju såklart klä mig snyggt så jag tackar så mycket!!! Allt gott! Marie

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vas roligt att du gillar denna typen av inlägg. Ska bli bättre på att ange inköpsställe men förutom accessoarer och jeansen på bilden så kommer samtliga kläder från HM, Åhlens, Zara och Mango.

   Ha en bra dag,

   Radera