måndag 24 februari 2014

Vitaste vitt och ett fynd

Till min sambos förtret så går vårt sovrum enbart vita och ljusgrå toner. Med minimala inslag av blekrosa. Just nu står det förvisso en färgglad tavla på prov uppe på den 2,40 meter långa byrån men den har jag en känsla av att jag kommer att flytta de närmsta dagarna. Jag tycker nämligen om att gå och lägga mig samt vakna upp i ett rogivande sovrum utan en massa intryck som stör. Färgklickarna får gärna bestå av växter och så den där klädhögen som är en ofrivillig men ack konstant tillskott av färg.

Korgen på golvet kommer från HM home och jag klickade även hem en som agerar kruka till vår palm numera. Ett riktigt fynd för 199 resp 149 kronor. Från HM home kommer också det lite väl skrynkliga sängkläderna

5 kommentarer:

 1. Är det deras linnelakan? Isåfall, hur är dem i kvallan

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej, ja det är deras linnelakan. Jag tycker att de är jättesköna men en kompis kände på dem och hon har de i mörkgrått och tyckte att mina var mycket mjukare och skönare. Så jag vet inte om det är skillnad på fägerna?!

   Radera
  2. Är ni inte två som bor där? Vill han ha färg får väl du bjuda till lite också? Eller vad har ni för konstig relation?

   Radera
  3. Jodå. Därav tavlan som står där på prov. Tanken är absolut att vi ska addera mer färg för hans skull men jag måste känna mig fram. Och sen bryr jag mig mer om den här typen av frågor och han bryr sig mer om andra...

   Radera
 2. Jo men det verkar ju som om han vill ha tavlan, då ska han väl få det? Vet att du har skrivit om liknande saker tidigare, att din sambo gillar färg och att du bara vill ha vitt. Är detta ditt första samboförhållande? Att ge och ta, har du hört talas om det? Tror inte att du skulle dö av lite färg, sluta var så ängslig.

  SvaraRadera