tisdag 4 februari 2014

Placeringsproblem

Så kom min julklapp som varit lite försenad. Per Söderbergs lampa för No early birds som jag velat ha ett bra tag. Nu har jag dock ett problem. Jag vet inte riktigt vart vi ska ha den. Bredvid TV:n som på första bilden, tillsammans med daggvasen och Iittalas ljuslykta fire på bordet bredvid soffan eller på snöskåpet istället för den blå/vita lampan? Vad tycker ni? Idag ska jag hämta en tavla som ska lämnas in för inramning innan den kommer upp ovanför skåpet. Den kommer att bli så himla fin där.  

9 kommentarer:

 1. Bild 1. Jättefin lampa!

  Anna L

  SvaraRadera
 2. Håller med ovanstående talare, bild 1!
  /Julia

  SvaraRadera
 3. Möblerade om lite igår så nu står lampan som på bild 1. Och den blå/vita porslinlampan står på det runda bordet där daggvasen stod. Och den står nu på snöskåpet.. Det ägnade jag gårdagen åt. ;)

  SvaraRadera
 4. Men å! Det är precis den lampa jag suktar efter till fönstret i vårt matrum! Och nu blir jag ännu mer sugen när jag ser dina bilder. Den är så himlens fin att jag där en smula varje gång jag tittar på den.

  SvaraRadera
 5. Förresten, kan man ha vilken glödlampa som helst i..?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är supernöjd med den. Det ingår ju en mega bulb halogen-lampa. Men när den går i sönder så tror jag att jag beställer denna:http://www.lysman.com/sv/globlampa-narva/narva-globformad-glodlampa-125-mm-klar-narva-glodlampa-glob-klar-25w-125mm-e27.php har de lamporna i taklampan som syns på bild 3 och de är hur bra som helst. Och till lite bättre pris.

   Radera
 6. Er fina taklampa, vart har ni införskaffat den ? härlig fredag till dig =) // Vänliga hälsningar Emelie

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Emelie,

   taklampan är från svenskt tenn...

   Radera