tisdag 18 juni 2013

BIKEID

Bild lånad från Bikeid
Jag vet inte hur mycket jag skulle cyklat om jag haft en cykel då jag nästan alltid promenerar överallt om jag inte kör bil. Och Göteborg känns inte som den optimala cykelstaden men alla backar och spårvagnar. Sen är kanske den cykeln nästan för fin då jag misstänker att det finns en del cykeltjuvar som hellre snott denna än många andra cyklar. Men hur fin är den inte? Och hur bra hade den inte passat mig? Jag tror att jag har drabbats av en liten cykelförälskelse. 

5 kommentarer:

 1. Unna dig en cykel Emma! Och den ska vara bra, och fin:) För då cyklar man, jag lovar, i ur & skur! Jag har cyklat t/r jobb i Gbg i många år nu, lätt fanatisk tycker nog en del jag försöker pracka på att göra samma...i snö låter jag bli. Köpte en Skeppshult, hybrid tant-snabb, härlig!

  Man får den där gratiskicken, gratismotionen som bara känns frivilligt skön. Och jag lyckas hålla den där vikten lite lättare...utan att tänka.

  Men cyklar, gud vad det vurmas i inredningsvärlden och lägenhetsstylingar nu...fast är nåt rätt så är det just cykeln.

  Så vi kanske ska ha en cykelpicknick vi bloggare;-) Hoppas vi syns framgent (träffades som hastigast på Bloggforum Gbg om du kom ihåg)!

  Ha en skön dag nu!
  Camilla/Stilitiden

  SvaraRadera
 2. Hej Camilla. Självklart kommer jag ihåg dig!

  Ja, en cykel får det nog bli. trots att vi bor i Johanneberg och alltid måste cykla den långa uppförsbacken hem. Det är ju trots allt bra träning! Sen kanske man ska satsa på en klassisk skeppshult istället för denna även om den är väldigt, väldigt fin!

  Ha en bra dag!

  SvaraRadera
 3. Fast spårvagnsspåren är inte att leka med! Var försiktig & lycka till!

  SvaraRadera
 4. Vilken fin cykel - tror gladeligen att jag skulle cykla till jobbet istället för att ta spårvagnen om jag hade en sådan fin. ;D Glad midsommar!

  SvaraRadera
 5. Så himla fin cykel! Älskar BIKEID :)

  SvaraRadera