tisdag 25 december 2012

God fortsättning


I år blev julen väldigt annorlunda för mig. Istället för att fira med min familj så firade jag för första gången utan mina föräldrar. I Göteborg med min sambo och hans närmsta. Hemma hos oss. Ett best of julbord med anklever, hemmagjorda sillsorter, lax i olika former, köttbullar och lite patéer. I glasen bubbel och dukningen gick i klassiska toner i blått och vitt. Juldagen har gått i ungefär samma toner men med nya gäster och ikväll firar vi med vännerna. Nu ska jag berätta vad jag fick av världens finaste kille i julklapp. En julklapp valde jag själv när vi var i Rom. Ett enkelt halsband från Tiffanys. Ett sånt man skulle kunna ta på sig en dag och sedan aldrig ta av sig det. Men den andra julklappen som jag fick är en pingvin. En riktig alltså. Alltid när Henrik frågar mig vad jag önskar mig så brukar jag säga en pingvin. Så nu har han adopterat en pingvin till mig. Den bor förvisso på Sydpoolen och jag vet inte riktigt om det är som ett fadderbarn så att man får brev och så. Jag vet inte ens om det är en specifik pingvin. Men jag låtsas det och är glad för att jag äntligen har min helt egna pingvin. Om än på avstånd men ändå. Sen att det är för en god sak gör ju inte saken sämre. 

Hoppas att ni alla har en riktigt skön jul. 4 kommentarer:

 1. God fortsättning till dig också! Låter som fina julklappar!

  SvaraRadera
 2. Hej,

  Jag undrar över dina soffbord. Hur fungerar dom i praktiken. Är de stabila, tunga, går det att "äta" framför tv:n? Blir det lätt plottrigt på dem eller dammiga?

  Mvh Marika

  SvaraRadera
 3. hej Marika. I praktiken så är det inte världens bästa köp om jag ska vara ärlig. eftersom där är kant på borden är det svårt att äta framför TV:n men det jag tycker är jobbigast är att damma dem då det typ alltid är damm i hörnorna. Vi hade dem som sängbord först men nu är de soffbord till jag hittar det perfekta soffbordet.

  / Emma

  SvaraRadera
 4. Hej igen,

  Och tack så mycket för svaret!

  Mvh Marika

  SvaraRadera