söndag 3 juni 2012

Balkonginspiration och mitt nya jobb

Bild från hemnet.se

Vilken underbar balkong med en ljuvlig utsikt. Eftersom jag ska flytta inom kort så orkar jag inte riktigt lägga tid på min egna balkong men om jag skulle gjort det så hade hela balkongen gått i ljusrosa. Hortensian och Mårbackan hade flödat. 

Denna bilden kommer från hemnet inspiration och på tal om Hemnet så är det just det företaget som jag från och med den 13 Augusti kallar min arbetsplats. Det ska bli fantastisk roligt och spännande och att jag är en ordentligt "hemnetknarkare" privat gör inte saken sämre. 

6 kommentarer:

 1. Grattis!!! Så kul, och spännande så klart! Vad ska du göra där? Om man får fråga...

  SvaraRadera
 2. Får man fråga vad du ska göra med din egna lgh? Hyra ut? Sälja? Ska du bo med din kille i hans lgh eller ska ni skaffa er ngt tillsammans? Tack för en bra blogg, med lite för länge mellan inläggen! :-)
  Undrar också lite försiktigt när din lifestory kommer upp?? Kram

  SvaraRadera
 3. Grattis till nya jobbet, det låter ju toppen!

  /Susanne

  SvaraRadera
 4. Ina: Tack så mycket. Key account manager.
  Sandra: Min lägnehet har jag sagt upp. Till en början så kommer vi att bo i min killes lägenhet men vi letar en större. Jag vet att jag är för dålig på att uppdatera. Hoppas att tiden ska finnas ordentligt om ngn vecka. Just nu är det mest mer eller mindre kaos. Även Vad som har hänt i mitt liv de senaste åren ska komma.
  Susanne: Tack så mycket. Känns väldigt bra!

  SvaraRadera
 5. Grattis Emma till nya jobbet! Ha en jättefin vecka. Själv ska jag leta ny lägenhet här i Stockholm på precis - hemnet.

  SvaraRadera
 6. Grattis till ditt nya jobb!

  SvaraRadera