måndag 8 oktober 2018

Helgen

Vi har i stort sett inte varit på vårt lantställe sedan i mitten av Augusti. Den långa sommaren gjorde oss mätta vilket kan låta galet. Hur kan man bli mätt på det vackraste som finns? Denna helg väckte dock min hunger igen. Nu längtar jag efter massa hösthelger med brasa, grytor och långa promenader.


Det finns vissa platser jag jag i stort sett alltid fotograferar under mina promenader. Detta är en av de  där platserna.


I lördagskväll tände vi en brasa och massa ljus, medan jag lagade mat så busade Edith och Henrik i soffan. Det är väldigt sällan Edith är uppe lite längre på kvällarna men hon hade sovit väldigt sent på eftermiddagen så att lägga henne vid 18.30-19 kändes omöjligt. Hur som helst mysigt att ha lite kvällsmys hela familjen. 


Trots att hon var vaken ovanligt länge så var det uppstigning vid 5.30. Tände en brasa, gjorde en stor kanna kaffe och så hade vi en mysig morgon. Eller jag mös i soffan, Edith röjde mest som vanligt. 


När Henrik vaknade tog jag en uppiggande promenad och här är en annan av mina mest fotograferade vyer. Efter min promenad åkte vi på loppis och Edith fyndade en fin gunghäst i trä.  


Vi avrundade vår helg på landet med ett iskallt dopp och efter den chocken så var det väldigt skönt att få på mig min nya jacka från Norrsken. Jag har modellen Mora och är supernöjd. Är du sugen på att köpa någon av Norrskens jackor så får du 25 % när du anger koden Emma=25% 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar