onsdag 3 maj 2017

Lambi nordic design


I morse ställde jag klockan för första gången på nästan tre månader. Anledningen var att jag och Edith skulle starta dagen med frukost på Open new doors tillsammans med ett gäng med bloggande tjejer. Förutom en trevlig frukost där Edith gjorde sig väl hörd så lyssnade vi på Hanna Wendelbo som tagit fram ett fint mönster som i sommar kommer att pryda Lambis hushålls och toalettpapper som ingår i deras nordic designkollektion. Innan vi skildes åt och begav oss ut i solen så målades det med bläck men eftersom min dotter inte var så sugen på att ligga i vagnen så tittade vi mest på. När jag såg de andras alster så var det nog rätt bra att det var lite svårt för mig att måla. 
Samtliga bilder: Alice Johansson

4 kommentarer:

 1. Hej Emma!
  Jag och några vänner ska bege oss för en tjejweekend i Göteborg nästa helg och peppen är total! Jag har varit där en del, men är på jakt efter lite nya restaurangtips; såväl till middag, lunch och brunch - och du känns som en säker källa! :) Jag har Champagnebaren som en stående favorit, och tyvärr var Toso fullbokat för middag - har du kanske något annat tips? Tack på förhand!

  SvaraRadera
 2. Hej Cecilia, det var ju två av mina standardtips!! ;)

  Natur, Mr P (samma ägare som Toso, går ej att boka), Studio HPKSM, teaterkällaren för middag.
  Bellora, smörgåsbaren för lunch kanske? Eller ta bort till linne och kör en tacoslunch på tacos and tequila kanske?
  Jag vet inte om Pigalle fortfarande har sin brunch men då är den bra. Eller Lipp? Annars har både Pigalle och Dorsia väldigt bra hotellfrukost...

  Jag är ju aldrig ute längre så jag har dålig koll på nyöppnade ställen...

  Ha en härlig helg i Gbg!!

  SvaraRadera
 3. Och just det. Fratelli Gridelli är ett trevligt brunchställe. Har för mig att de bara har öppet på lördagar...

  SvaraRadera
 4. Men ÅH, massvis av bra tips! TACK! (Och tack för en alltid så inspirerande blogg - måste erkänna att jag är med sedan Dolcevita-tiden (visst var det så den hette?); vilse i livet hade jag hoppat av ett Biomedicin-program i Lund och efter att ha följt dig fick jag upp ögonen för IHM. En rejäl drös år senare sitter jag och arbetar med marknadsföring dagarna i ända, och kunde inte varit gladare över min helomvändning. Så tack för den! :)

  SvaraRadera