måndag 18 juli 2016

ÄntligenPå min lista över semesterprojekt så stod det bland annat att fylla planteringslådan som Henrik byggt till mig. Den som är fyra meter lång och tog jättelång tid att fylla med jord. Tanken var att jag skulle ha enbart hortensia men när jag var på handelsträdgården idag så lät jag mig övertygas om att det skulle bli väldigt fint med blandade blommor och blandade vita blommor fick det bli. Olika sorters hortensia, höstanemoner och en hel del annat är nu planterade och jag tror att det kommer att bli superfint när det fått växa till sig. Ännu finare kommer det att vara när vårt hus är ommålat och den där hemska blå färgen är ersatt av något annat. 

Jag firade min produktiva kväll med en halloumi och melonsallad med hummus följt av en promenad med Douglas. En lugn kväll för mig själv mitt i vår besöksvecka här på landet.
2 kommentarer:

 1. Så fin planteringslåda!!
  Hur övervintrar du växterna i dem? Täcker du dem med något då?
  Ska med ha större lådor på sina ställen på vår altan som vi bygger nu, så tänkte om du hade ngt bra tips :)
  Ha de gott!
  /Anna

  SvaraRadera
 2. Åh, vad underbart med hela semestern framför sig!!!
  Jag tycker det är väldigt fint när man varierar växter så som du gjort i dina lådor. Mina hortensior här hemma är enorma just nu och jag delar dem och de växer till sig var än jag planterar dem.
  Kram Monica

  SvaraRadera