torsdag 22 oktober 2015

Min bröllopsstil och en klänning till salu


Jag lovade i samband med att jag la upp en mängd bilder från vårt bröllop att återkomma gällande inköpsställe och liknande. Här skrev jag om var mina tärnors kläder och mina skor kommer ifrån. På de flesta av våra bröllopsbilder så har jag på mig ett par andra skor då det innefattade lite klättrande bland klipporna för att få till de vy som vi ville.

Min klänning är en spetsklänning från amerikanska Justin Alexander men modellen är något modifierad i ringningen. Jag hade redan från början bestämt mig för en smalare siluett och när jag köpte min klänningen så var det inte inte så enkelt att hitta den typen av klänning. Jag hade egentligen bestämt mig för att ha en långärmad klänning med det var faktiskt tjejerna i butiken som avrådde mig och argumentet var främst att Augusti kan vara väldigt varmt. Jag köpte både klänning och slöja på skräddarhuset i Malmö och slöjan hade jag endast på mig under vigseln och halva fotograferingen. Min väska kommer från See by Chloé och är köpt på Iisa of Malmö. I öronen hade jag örhängen från Lily and Rose och jag hade även en väldigt nätt klocka samt ett berlockarmband som jag bar av väldigt personliga skäl. Mitt hår har Anna på Tempel Lounge gjort och sminket har Ninive gjort. Mina och mina tärnors buketter kommer från Blomrum och innehåller bland annat oliv, rosor, dahlia och resten vet jag inte riktigt vad det är. Himla nöjd var jag i alla fall. 

Och det var min bröllopsstil och jag har aldrig i hela mitt liv känt mig så fin som jag gjorde den dagen. Lite tråkigt att jag aldrig mer ska bära klänningen som jag tycker så himla mycket om. Jag ska faktiskt sälja min klänning då jag tycker att en så vacker klänning förtjänar att ha ytterligare en fantastisk dag och natt framför sig. Så om det finns intresse för att köpa den så hör gärna av dig!
2 kommentarer:

  1. Så otroligt vacker! Både du och klänningen :D Vad kommer du sälja den för? Vilket drömbröllop!

    SvaraRadera
  2. Hej Emma! Har du kvar klänningen och/eller slöjan? Om du fortfarande kan tänka dig att sälja dessa får du gärna maila mig på kajsa_jeppsson@hotmail.com. Trevlig söndag, bästa hälsningar Kajsa

    SvaraRadera