fredag 28 november 2014

Min önskelista


Första advent på söndag och då är det även dags för vårt årliga glöggmingel. Min plan att vara klar med mina julklappar den första december håller inte riktigt men inte långt därifrån. Har skjutit fram min deadline en vecka och sen ska jag vara klar. På min egen önskelista står böcker fyllda med nyttig mat. Att jag ska bli bättre på vegetarisk mat är ett nyårslöfte jag delar med Maria.  På temat mat så önskar jag mig även grönsaksstrimlaren Gefu spirelli. Grytunderläg är faktiskt något som vi behöver och de går gärna vara väldigt fina att titta på. Finast är ju detta från Svenskt tenn. Kameratillbehör i form av stativ och självutlösare står också på önskelistan. En fin sopkvast som får lov att stå framme i köket står högt på önskelistan. Jag tröttnar aldrig på dofterna från Clean. Deras doftpinnar hade gjort sig bra i vårt sovrum. Denna lampa har fått vara med på ett par av mina önskelister nu och den är även med på denna. Finns på bland annat Olsson och  Gerthel.  Pyjamas är en klassisk julklapp och i min bok väldigt uppskattad. Denna klassiskt randiga kommer från kappahl.

6 kommentarer:

 1. men vad mycket fint du har hittat :) Har en liknande randig pyjamas fast från Lexington och den är jätteskön, lite som en sval sommarskjorta med byxor :)

  Kram Anette/Inredningshjälpen

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej! Jag har också en lexington fast med shorts. Dock insåg jag nu att jag inte vet var den är. Väldigt skön kvalitet.Har du testat Fanny Castelius? Jättesköna sovshorts...

   kram

   Radera
 2. Den här grönsaksstrimlaren var en nyhet för mig, bra julklapp! Den spikar jag upp på min lista med. Annars önskar jag mig en sådan där rengöringsborste för ansiktet. Tips där Emma, de verkar så bra och min hud kunde behöva lite mer kärlek från min sida. Jag har för övrigt käkat vegetariskt (inkl fisk) i några månader nu. Mår jättebra men jag behöver också utöka min repertoar lite. Det är i nuläget lite väl repetetivt.

  Happy helg fina du!
  Kram
  M

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alltså jag vågar inte gå i god för för den men har hört rätt mycket bra om den! Då kanske du kan tipsa mig om lite vegetarisk mat inför nästa år? ;) Kram!

   Radera
 3. Hej Emma! Hoppas allt är fint med dig! Jag gillar verkligen dina önskeliste-inlägg, så kul med lite extra inspiration! �� Kram på dig/ Sanna (i Skåne)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad roligt att du gillar dem. Det kommer nog ett gäng till innan jul!;)

   Kram!

   Radera