onsdag 17 september 2014

Bröllop


För två veckor sedan var vi på bröllop på fantastiska Lövstabruk i Uppland. En väldigt vacker plats som jag gärna åker tillbaka till. Där tillbringade vi helgen och på agendan stod allt från grillad strömming i trädgården kvällen innan till blandade aktiviteter innan det vad dags för det fantastiska bröllopet mellan två fina vänner. Att bestmanen skivit bröllopsmarchen till brudparet var något av det finaste jag hört. 

Festen hölls i ett orangeri men innan dess dracks det skumpa och som tilltugg hade de ett klassiskt godisstånd. Att brudparet, eller i alla fall bruden, älskar sötsaker visade sig även till desserten. Mjukglassbuffé med toppingbuffé. Hela bröllopet var fyllt av personliga detaljer och eftersom vi planerar vårt eget bröllop så är det just de där personliga detaljerna som jag fäster blicken vid en extra stund. 

När min kamera jobbat färdigt för kvällen så var det dags för kongatåg, glowsticks och efterfest på en för ändamålet nybyggd loge. Det var alltså en ytterst trevlig bröllopshelg. 

2 kommentarer:

  1. Så härligt!

    Ser fram emot att följa din bröllopsplanering Emma.

    / Sandra

    SvaraRadera