tisdag 24 juni 2014

Vår sista kväll i Villefranche-sur-Mer

I söndags lämnade jag och Henrik villan i Nice och begav oss till Villefranche-sur-mer. Våra två dygn där blev inte direkt som vi hade tänkt oss då Henrik låg på hotellrummet och var väldigt sjuk hela söndagen. Igår så lyckades han på något sätt lura både sig själv och mig att han mådde lite bättre och att vi skulle ta det bord på L' Oursin bleu som vi bokat om från söndag till måndag. Restaurangen ligger i hjärtat av denna lilla by och som bordsgranne har man havet och båtarna. 

Maten var helt fantastiskt och kvällen var på alla sätt en upplevelse. Ostron, Havsaborre och Crêpes Suzette serverades av ytterst sympatisk personal. Dock överglänser det som händer efter vår middag allt annat. På väg från restaurangen så gick vi nämligen bort för att titta på en båt och där, i denna underbara pärla så tar mannen i mitt liv fram en fantastisk ring och friar till mig. Där och då gör han mig till världens lyckligaste kvinna och jag kan inte sluta titta på ringen som nu pryder mitt vänstra ringfinger. Satt på mitt finger med så mycket kärlek och mottagen med precis lika mycket kärlek. Jag ser så himla mycket fram emot att dela resten av mitt liv med min fantastiska blivande make. 









21 kommentarer:

  1. Stort grattis Emma! Under flera år har jag haft förmånen och möjligheten att få följa dig och din resa via din blogg och det är något som jag hoppas få göra in i framtiden då du också är en stor inspiration!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Lina och tack för dina fina ord. Jag blir lika förvånad varje gång när läsare som varit med mig under flera år ger sig till känna. Jag misstänker att du var med redan under dolcevita tiden då?

      Jag tror att du kan räkna med att jag kommer att fortsätta med att blogga ett bra tag till. ;)

      Ha en fin dag,

      Radera
  2. Han ser verkligen lycklig ut, din blivande man. Kinde han inte kosta på sig ett leende?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Han var/är sjuk och när bilden togs så var han hyfsat nyvaken och febrig. Han är precis lika lycklig som jag är.

      Radera
  3. Så fantastiskt! Och vilken ring! Grattis!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Jag kan typ inte sluta titta på min ring!;)

      kram!

      Radera
  4. Så fantastiskt roligt! Otroligt fin ring!
    GRATTIS!

    /Susanne

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack så mycket! Jag tycker väldigt mycket om den!

      Radera
  5. Stort grattis! Har följt dig en stund men inte kommenterat förrän nu. Tack för en superbra blogg men mycket fin inspiration! Ska bli spännande att följa er mot "den stora dagen" om vi får! :) Ha det toppen!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag tror att det kommer att bli en del bröllopplanering i bloggen om jag känner mig själv rätt!;)

      Kram!

      Radera
  6. Stort grattis till Er båda!

    Jag är också en läsare som hängt med till och från sedan Dolce vita-tiden (2006 typ?), men som inte kommenterar så ofta!

    Tusen tack för en fin blogg med bra inspiration och, återigen, stort grattis! Utan att känna dig så verkar du funnit en fin balans i livet <3

    Ser framemot bröllopsinspiration framöver ;)

    Många kramar Mia

    SvaraRadera
  7. Grattis!!! Vad fantastiskt kul!!
    - och ringen är ju helt underbar!!

    SvaraRadera
  8. Ett stort grattis till er båda! Underbar ring.
    /Nina

    SvaraRadera
  9. Stort stort GRATTIS till er båda. Ringen är ju helt underbar.
    Lycka till /Elisabeth

    SvaraRadera
  10. Vilken fin ring och vilken härlig semester ni verkar ha haft (förutom att den blivande maken blev sjuk). Vill bara säga stort grattis till förlovningen och tack Emma för en jättefin blogg. Har följt dig länge men har nog bara kommenterat en enda gång för längesen. Vi verkar ha så lika stil och tycke och smak vad gäller kläder, heminredning, mat osv av det jag ser här i bloggen och jag får så mycket inspiration av din sida. Sedan är jag verkligen imponerad över din viktresa du gjorde under förra året och jag blir så peppad att fortsätta med min och hoppas att jag kommer lyckas lika bra. Så tack för en jättefin blogg som ger så mycket inspiration på så mycket fint! Glad sommar!

    SvaraRadera
  11. Ännu en gång GRATTIS Emma (eller till er båda såklart men jag har ju aldrig träffat Henrik) Vi förlovade oss också under en fin resa fast det är ju hela 5 år som passerat sedan dess.
    Er resa såg helt enkelt smashing ut och med ett perfekt avslut!

    Kram Anette/Inredningshjälpen

    SvaraRadera
  12. Stort grattis! Och vilket underbart ställe han valde att fria på :)
    /Camilla

    SvaraRadera
  13. Underbart på alla sätt och vis! Resmålet ser fantastiskt ut! Stor kram på er båda & ett sjungande Grattis än en gång!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack snäckan! Nu är det dags för planering;!)

      Kramar!

      Radera